CBB intetrnet netværk

CBB er ejet af Telenor og benytter derfor naturligvis telenors netværk til både mobiltelefoni og data, dvs f.eks. mobilt bredbånd.

Når du skal tjekke dækningen hos CBB, ser det altså Telenors dækningskort du bliver henvist til af CBB.

Telenor dækker udmærket med deres 3G teknologi, men halter en smule efter 3 med 3g turbo dækningen.

Der er opgraderet kraftigt lige før lanceringen af 15 mbit forbindelserne, men generelt må vi desværre sige, at Telenor som TDC og Telia, ikke formår på nuværende tidspunkt at komme i nærheden af 3 mht udbredelsen af 3G turbo dækning.

Dækningen på mobil telefoni dvs gprs er fornem og du kan roligt investere i en telefon og et abonnement, der kører på Telenors netværk. Du vil få forbindelse her, alle de steder de andre leverandører kan tilbyde dækning og det er ganske få steder du vil kunne opleve dæknings frie zoner i dag.

Påtænker du at købe mobilt bredbånd fra CBB og er lidt nervøs mht dækningen, må vi sige, at dækningen er så god i dag, at du skal være uheldig for at opleve problemer.
Dog vil vi anbefale at du lige tager et smut forbi deres dækningskort og tjekker din adresse, så du er sikret, at du ikke ender op med et mobilt bredbånd med gprs dækning, det går simpelthen for langsomt.
Se efter 3G og 3G turbo, så er du sikret en nogenlunde hastighed.